webleads-tracker

Wij begeleiden u in de zoektocht naar nieuw talent

Op zoek naar competenties in Frankrijk en internationaal

Fitch Bennett Partners, een executive search kabinet, begeleidt zijn klanten in de zoektocht naar kerncompetenties in Frankrijk en internationaal en staat getalenteerde vrouwen en mannen met advies bij in de ontwikkeling van hun carrière.

Onze partners en wij zijn toegewijd in het succes van de toevertrouwde missies. Wij zijn van mening dat het het de getalenteerde mannen en vrouwen zijn die vandaag en morgen zaken doen.

Het vinden en ondersteunen van talent in onze loopbaan is onze roeping.

Onze ambitie is om u te laten weten hoe gepassioneerd wij zijn voor wat wij doen, een groei-accelerator voor onze klanten en een carrière management partner voor onze kandidaten.

Frédéric Aymonier en Jacques-Louis Soubirous

OPRICHTERS VAN FITCH BENNETT PARTNERS

Headhunter

Uw onderneming wil de prestaties van haar teams verbeteren, de competenties van haar organisatie versterken, een persoon met zeldzame competenties vervangen, plannen maken voor de oprichting of ontwikkeling van een dochteronderneming, een regio of een land, haar commerciële teams nieuw leven inblazen, een nieuw directiecomité samenstellen of een nieuwe organisatie in het leven roepen, haar nieuwe generatie bouwen, een nieuw product lanceren.

> Meer weten

Carrière architect

Onze expertise bestaat erin getalenteerde vrouwen en mannen met advies bij te staan in de ontwikkeling van hun carrière.
Het is ons doel om onze kandidaten advies te verlenen in de verwezenlijking van hun beroepsprojecten en hen voor te lichten met betrekking tot de keuzes die ze kunnen maken.

  • Daartoe analyseren we: 
  • de onder de aandacht te brengen sleutelcompetenties, 
  • de manier waarop ze moeten communiceren in het rekruteringsproces, 
  • de bedrijfscultuur die hun het best ligt, 
  • de positionering in het geval van interne mobiliteit, 
  • de relevantie van hun project.

> Meer weten

Een vraag? Contacteer ons team.
Contacteer ons