webleads-tracker

Wie zijn wij?

Fitch Bennett Partners in cijfers

80

%

Executive Search

70

%
Top Management

28

%
Global Assignments

20

%
Career Management

72

%
Middle Management

13

%
Countries Coverage

13

%
Landen
Geëngageerde professionals

Voor een opdracht op maat kunt u rekenen op de begeleiding van een professioneel team met grondige kennis van de zakenwereld, van de transformatie van ondernemingen en van de verschillende beroepen en diensten.

Een menselijke en authentieke aanpak

Al onze klanten zijn uniek en wij zijn uniek voor hen. Vanuit onze ethiek bieden wij onze klanten een gepersonaliseerde dienstverlening op basis van een doorgedreven kennis van hun markt en van de concurrentie.

Een ervaren wervingsteam met een directe aanpak
Gespecialiseerde partners, een bekwaam onderzoeksteam met dezelfde zin voor kwaliteit, geheimhouding en reactiviteit.
Een team dat gespecialiseerd is in loopbaanbeheer
Partners, consultants voor loopbaanevolutie en gecertificeerde coaches adviseren en begeleiden onze kandidaten tijdens de verschillende stadia van hun loopbaan en dragen bij tot hun persoonlijke ontwikkeling.
Niet alleen een vak, maar een echte passie
Wij vinden het fantastisch om een netwerk van getalenteerde kandidaten te begeleiden bij hun loopbaankeuzes. We zien het al een soort roeping die de basis vormt van ons engagement, onze trouw en onze inzet.
Volstrekte geheimhouding

Wij bieden onze klanten een sterk gepersonaliseerde dienstverlening aan op basis van een doorgedreven kennis van hun markt en van hun concurrentie. Wij garanderen de geheimhouding van de strategische informatie die wij ontvangen en de vertrouwelijkheid van de opdracht. Wij zijn ook gebonden aan het beroepsgeheim.

FITCH BENNETT Paris (HQ) / BERLIN / BRUSSELS / HELSINKI / ISTANBUL / MADRID / MEXICO / MILAN / SAO PAULO / SHANGAÏ / STOCKHOLM / VIENNA / ZURICK

Ontdek onze competentiedomeinen
Klik hier