webleads-tracker

Expertise

Wij zoeken talent en bouwen loopbanen uit.

Werving door directe aanpakWerving door directe aanpak vormt de kern van onze activiteit. Onze deskundigheid steunt op onze ervaren partners uit Frankrijk en daarbuiten. Daardoor kunnen we kleine, middelgrote en grote bedrijven helpen bij het zoeken naar talent voor sleutelposities, kaderpersoneel en leidinggevenden.
 
Onze ervaring getuigt van een echte knowhow in het zoeken, kwalificeren en selecteren van manager en expertenprofielen: onze partners hebben een grote expertise in hun branche en dus ook een goed inzicht in knelpuntberoepen, reorganisaties, sourcing en de relevantie van de voor te stellen profielen.
 
Op internationaal vlak werkt Fitch Bennett Partners in de voornaamste economische sectoren en begeleiden we de ontwikkeling van onze klanten met de steun van erkende lokale partners die lid zijn van ons internationaal netwerk en die een expert zijn in executive search.
 
Ons bureau levert prestaties op maat. We vertrekken daarbij vanuit onze deskundigheid inzake werving door directe aanpak en onze voortdurende zorg om onze klanten relevant en hoogwaardig advies te verstrekken bij het zoeken van leidinggevenden en managers met potentieel.

Begeleiding van loopbaanbeheerEen team van consultants voor loopbaanevolutie en gecertificeerde coaches adviseren en begeleiden u in de belangrijke stadia van uw loopbaan. Onze begeleiding is aangepast aan de situatie en de context van elke individuele persoon.

Denkt u na over uw professionele toekomst? Wij bieden u loopbaancoaching aan. Eerst wordt een balans opgesteld van uw vaardigheden en uw loopbaan. Daarna houden we coachinggesprekken waarmee u kunt ontdekken welk project zin heeft voor u en welke stappen u daarvoor moet zetten.

Staat u op het punt uw huidige onderneming te verlaten? Wij bieden u outplacement van 9, 12, 18 of 24 maanden aan die bij uw profiel en uw behoeften past.
Gaat u een nieuwe functie uitoefenen bij uw huidige werkgever of in een nieuwe onderneming? Wij bieden u een 8 maanden durende coaching voor functiebekleding aan voor een geslaagde integratie.
Hebt u besloten hebt zelf ondernemer te worden? Wij bieden u een 12 maanden durende coaching voor het oprichten van een bedrijf aan. Daarmee kunt u de haalbaarheid van uw plannen testen en ze in de beste omstandigheden uitvoeren.
Stelt u zelf of stelt uw professionele omgeving vast dat u moeilijkheden ondervindt bij de uitoefening van uw functie? Wij bieden u coaching voor persoonlijke ontwikkeling aan.
Bent u algemeen directeur of personeelsdirecteur? Bij Fitch Bennett Careers vindt u begeleidingsoplossingen op maat voor uw stafmedewerkers en leidinggevenden.